PRZYGOTOWYWANIE SALI GUCCIEGO

Gdy Sheree nie było, Maurizio poświęcał długie, samotnie dni i wie­czory na studiowanie przeszłości Guccich oraz pisanie monografii, w której chciał zawrzeć swój plan zreformowania rodzinnej firmy. Nakaz aresztowania zmusił Maurizia do wyjazdu, ale nie związał mu rąk. Wygnaniec zajął się przygotowywaniem Sali Gucciego w Mosimann’s, ekskluzywnej restauracji prowadzonej przez uznanego, szwajcar­skiego szefa kuchni, Antona Mosimanna. Maurizio urządził pomieszcze­nie w okazałym stylu, wstawił tam swoje ulubione empirowe meble, ściany obił zieloną tkaniną Gucciego, zawiesił jedyne w swoim rodzaju stylowe kandelabry i kinkiety. Kosztowało to krocie. Na widok rachun­ków, które oczywiście przysłano prosto do Gucciego, wyznaczona przez sąd prezes Maria Martellini dostała szału.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Witaj na blogu! Mam nadzieję, że Ci się spodoba moja strona, która poświęcona jest modzie i trendom. Znajdziesz tutaj wiele ciekawych pomysłów na stylizacje zarówno na co dzień jak i na większe wyjścia. Zapraszam do lektury!
Wszelkie prawa zastrzeżone (C)